Onze services

Overige diensten

Naast de reeds omschreven dienstverlening, zijn we u eveneens graag van dienst op een aantal verwante gebieden:

Aankoop-bemiddeling woningen

Al jaren vertegenwoordigen wij de belangen onze klanten in het aankooptraject van hun beoogde woning. Dit is een extra dienstverlening naast de hypotheekbemiddeling. Zo heeft u de aankoop en de hypotheek onder 1 dak geregeld. Wij ontzorgen u volledig. We doen de onderhandelingen, zijn de schakel tussen de verkoopmakelaar, checken de koopovereenkomst en bewaken voor u de juiste afhandeling. Van koopambitie tot en met de notariële afhandeling.

Fiscale advisering en Financiële Planning

In nauwe samenwerking met Zeloo Fiscale & Administratieve dienstverlening zijn wij in staat uw fiscale vragen optimaal te beantwoorden en vormen op die manier graag uw fiscale vraagbaak. Een financiële planning behoort desgewenst uiteraard tot de mogelijkheden.

Overige zaken

Door ons enorme netwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor bijna alle financiële- of financieel gerelateerde vraagstukken een oplossing te bieden. Probeert u ons gerust een uit en stel uw vraag via stefan@zeloo.nl.

Wij zijn van mening dat je moet doen waar je goed in bent. Dat betekent ook inschakelen van collega-specialisten om in uw belang het beste te kunnen adviseren.

Onze services

Naast onze diensten op het gebied van hypothecaire financieringen, kunnen wij u ook nog op andere gebieden bijstaan. Bekijk hier een overzicht van onze services:

Start Typing