Over ons

Zeloo Financiële Dienstverlening

Meer dan 25 jaar verzorgen wij met succes hypotheken en zakelijke financieringen voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Over ons

Zeloo Financiële Dienstverlening is een financieel intermediair met een sterke specialisatie in de advisering van hypothecaire financieringen. Meer dan 25 jaar verzorgen wij met succes hypotheken en zakelijke financieringen voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Zeloo Financiële Dienstverlening staat niet op zichzelf, maar is sterk verbonden aan Zeloo Fiscale & Administratieve Dienstverlening en Zeloo Sports.

Naast de deskundigheid op het gebied van hypothecaire financieringen, zijn we natuurlijk een prima partij voor advisering op het gebied van levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, consumptieve kredieten, beleggingen en betaalrekeningen. Voor advisering in schadeverzekering werken wij nauw samen met een gespecialiseerde partij.

Vanuit onze activiteit sportmanagement, hebben wij binnen Zeloo Financiële Dienstverlening een enorme deskundigheid opgebouwd in de advisering van topsporters in de breedste zin. Voor velen van hun zijn wij een financiële vraagbaak en verschaffen we rust en orde aangaande hun financiele huishouding, waardoor zij zich volledig op hun carrière kunnen richten.

We zijn aangesloten bij de AFM en voldoen aan alle eisen die de Wet Financieel Toezicht aan financiële dienstverleners stelt. Bovendien zijn we lid van van de Federatie Financieel Planners (FFP) en de stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH). Onze medewerkers zijn continu onder permanente educatie en getraind om de belangen van de klant optimaal te behartigen.

Stefan Rosenbrand


Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is er niet zo veel meer wat ik niet heb meegemaakt op het gebied van hypotheken en verzekeringen. De diversiteit van onze klanten houdt mij scherp en een hoge mate van servicegerichtheid maakt dat de klant altijd het gevoel heeft dat zijn belang voorop staat en dat wij ervoor gaan.

Opgegroeid in ’s Gravenmoer als zoon van een bakker heb ik altijd meegekregen dat hard werken niet vies is. Via studies aan de KMA, en NIVRA uiteindelijk de financiële dienstverlening ingerold om daar vanaf 2007 als vennoot te participeren in Zeloo Financiële Dienstverlening. Betrouwbaar, betrokken, bevlogen en begaan, zijn de 4 kenmerken van mijn wijze van werken. Daar kunt u mij op afrekenen!

Start Typing